Prvi čas baleta je poseban i magičan za svaku devojčicu!

Nama je veoma važno da se one lepo osećaju kada prvi put dođu u naše BeoBalet carstvo, pa smo zato pripremili malo uputstvo sa sugestijama i savetima u vezi opreme za njihov prvi čas baleta. <3

 

DSC_7711Naš predlog je da vi pripremite bazu za vežbanje – pamučna majica i helankice čine savršen spoj za neometano upoznavanje baletskih pokreta i izvodjenje istih. Devojčica može da doda omiljenu suknju, krila, krunu… i tako sama zaokruži outfit u kome će se ona osećati lepo i udobno. Za te prve časove ponećete i dva para čarapica u kojima će vežbati balet, dok ne poručimo baletanke.

Za prvi baletski čas i svaki naredni kosa mora biti pokupljena sa lica, najbolje u malu baletsku pundju, ali može i rep ili neku drugu frizuru. Poenta je da kosa ne ometa i ne remeti devojčice prilikom izvodjenja vežbi.

Takodje, od velike nam je važnosti da unapred pripremite male devojčice da na svoj prvi čas baleta ulaze bez roditelja. Male devojčice mogu da ponese svoju omiljenu igračku!

Roditelji čarobne balerine mogu sačekati u našem prostoru, dok je ona sa svojim baletskim drugaricama i profesorkom u magičnom svetu baleta !

Checklist:

  1. pamučna majica i helankice ili triko i hulahopke
  2. omiljena suknjica za balet
  3. dva para čarapica
  4. skupljena kosa
  5. osmeh :)