IMG_3345BeoBalet organizuje “Mini koncert – Čarobna balerina” na kome će nastupiti talentovana Andrijana Živanov. Koncert će se održati u Kući kulture (Serdar Jola 11) u petak, 27. aprila u 19.00 časova.

Talentovana i uspešna balerina Andrijana Živanov učenica je četvrte godine srednje Baletske škole “Dimitrije Parlić” u Pančevu. Andrijana je do sada osvojila brojne nagrade na školskim i republičkim takmičenjima. Ona je odličan i vredan djak, a mi kažemo da je ona velika umetnica pred kojom verujemo da je blistava baletska karijera!


Andrijana će balerinama BeoBaleta odigrati najpoznatije baletske varijacije, zatim ćemo kratko pričati o poznatim klasičnim baletima kako bi se male balerine na što kreativniji način upoznale sa istorijom klasičnog baleta.

Biće to idealna prilika i da se balerine BeoBaleta upoznaju sa balerinom koja već godinama veoma posvećeno vežba, igra na špic patikama i koja učestvuje na prestižnim baletskim takmičenjima.

Želja nam je da sa našim balerinama obradimo misao kako se to postaje prava balerina, te da li znaju šta je sve potrebno i koji je to čaroban sastojak koji je neophodan za uspeh.

Jedva čekamo koncert sa predivnom balerinom Andrijanom Živanov!