Program 2023.

Autentični koncept i metode rada prilagođeni uzrastu dece.


2023 © Beobalet.

Zajedno istražujemo čaroliju klasičnog baleta i muzike.

BeoBalet podrazumeva multidisciplinarni pristup, koji se odnosi na edukaciju u oblasti baleta, muzike, glume, joge i gimnastike. Program obuhvata: gimnastiku, klasični balet, stav i držanje tela, plesne korake i figure, sekvence modernog baleta,

koreografije, improvizacije i radionice (hora, muzičke teorije, glume, joge i gimnastike). Naše grupe su formirane prema uzrastu, sposobnosti i predznanju dece, dok su nastavni silabusi podeljeni na početne i napredne.

carobni svet baleta beograd

Balet za decu.

Predškolski baby – 3 i 4 godine
Predškolski mini – 5 i 6 godina
Osnovni – 7 i 8 godina
Napredni I – 9 i 10 godina
Napredni II i III – od 11 do 15 godina

Prva dva časa BeoBaleta su promotivna.
Popust 50% za drugo dete, a treće dete je besplatno.
Mesečna rata BeoBaleta iznosi 12.000,00 RSD.

Svi časovi baleta su prilagođeni uzrastu balerina, pa su tako osmišljeni i fizički intenzivni časovi. Balet poboljšava mišićnu snagu, fleksibilnost i obim pokreta. Časovi takođe poboljšavaju koordinaciju, ravnotežu, ispravljaju loše držanje tela i osvešćuju fizičku samokontrolu. Takođe, vežbe koje uključuju skakanje mogu poboljšati izdržljivost i ukupno zdravlje kardiovaskularnog sistema. Balet poboljšava mentalno i emocionalno zdravlje dece. Časovi klasičnog baleta ulivaju osećaj ponosa i dostignuća, što može da poveća samopouzdanje deteta.

Kako deca napreduju i prelaze u komplikovanije kombinacije pokreta, tako osećaju više samopouzdanja, što mogu preneti na druge oblasti života.Baletski nastupi oslobađaju decu od osećaja stidljivosti i smanjuju njihove strahove u vezi javnog nastupa i izražavanja. Balet je kombinacija pokreta, muzike i određenog performansa. Upravo kroz ovu kombinaciju deca poboljšavaju svoju percepciju i spoznaju koja uključuje: pažnju, pamćenje i učenje. Takođe, razvijaju pažnju i koncentraciju. Ovo su veštine koje će vašim devojčicama koristiti u budućnosti.

Naš program je

Polaznice se uvode u čarobni svet BeoBaleta, gde će kroz mnogobrojne nastupe, smotre i takmičenja imati priliku da iskažu i razviju osećaj za balet, ali i sve druge umetnosti. Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena u savremeno opremljenom studiju škole. Svakog vikenda organizuju se specijalne radionice hora, muzičke teorije, glume, joge i gimnastike, koje upotpunjuju specifični program BeoBaleta.

PRIJAVI SE!

Želite časove baleta online?

U korak sa modernim duhom vremena i u saradnji sa ZOOM platformom, kreirali smo online platformu za sve one koji nisu u mogućnosti da posete našu školu.

ZAPOČNIMO!