Da li ste čuli da u martu konačno počinje balet za odrasle? <3

To je novost koja se već duže vreme krčka u BeoBalet kreativnoj kuhinji! Godinama u nazad slušamo komentare kako treba da osmislimo program za sve naše superstar mame, bake, tete, strine, drugarice…tate i ostale. <3 Rešili smo da podelimo deo čarolije sa vama!

BeoBalet za odrasle nisu samo časovi baleta. To je čarolija koja vam se uvlači u život. Spremite se za ples kojim ćete pričati priču i pisati romane. Spremite se za dobru muziku,  posetu nezaboravnim predstavama i druženje. Spremite se da sebe upoznate na savim drugačiji način.

BeoBalet za odrasle predstavlja zadovoljstvo za dušu i telo. Program je namenjen apsolutno svim odraslim ljudima, koji žele da kroz baletske pokrete postignu kondiciju, izduženost mišića, gipkost tela i gracioznost.
Nije vam potrebno igračko iskustvo, već samo dobra volja, želja, kao i ljubav prema igri i pokretu.

BeoBalet za odrasle podrazumeva:

– vežbe na podu
– vežbe kod štapa
– vežbe na sredini sale
– skokove
– vežbe na špic patikama
– koreografije.

Cilj vežbi:

– vretenasta figura
– sticanje kondicije
– elastičnost mišića
– gipkost tela
– gracioznost
Časovi baleta za odrasle održavaju se dva puta nedeljno u terminu: utorak – četvrtak od 21.00 časa u BeoBalet centru na Novom Beogradu (West 65). Časove vodi predivna balerina Marijana Ognjanovski. Prijavite se za promo čas putem mejl adrese office@beobalet.com ili putem telefona: 064 1956921 i 064 1379707.
Kada smo počeli da tražimo odgovarajuće fotografije za ovaj tekst (koje neće prikazati samo vežbanje u sali, pošto ovaj program nije samo to…), naišli smo na fantastičnog fotografa – Omar Z Robles. Mi smo se potpuno zaljubili u njegove fotografije!
Omar Z Robles je fotograf koji trenutno živi i radi u sa Njujorku. Rođen je i odrastao u Puerto Riku, a studirao je u Parizu. Njegovo interesovanje za pričanje priča počelo je sa jednim čovekom: Marcel Marceau. Legendarni mimičar i glumac naučio ga je kako da tumači svet kroz pokret. Inspirisao je na stotine plesača u Njujorku da svojim telima ispričaju priče, do sada je snimio fasinantne serije na ulicama Njujorka, Buenos Airesa, Čilea, Hon Gonga… Obavezno čekirajte njegov instagram nalog: omarzrobles
Mi vam obećavamo dobre umetničke projekte i fotografije! Verujte nam na reč da svako može da postaneo deo našeg sveta. Dodjite da zajedno pomeramo granice.
I za kraj želimo samo još jednu stvar da vam kažemo:

U našem ogledalu videćete najbolju verziju sebe!