BeoBalet hor održao je nezaboravan koncert u okviru Zimske Bajke! Savskim parkom odzvanjali su bezvremeni novogodišnji hotovi kao što su – It’s the Most Wonderful Time of the Year, Last Christmas, All I want for Christmas is you, Felis Navidad, Let It Snow, Santa Claus is coming to Town, Jingle Bells, Deda Mraze, Deda Mraze, Zvončići, Zima, Zima.. Publika je uživala u nastupu razigranog hora koji vodi talentovana pijanistkinja Katarina Nikolić.

Zimska bajka je prvi zimski festival ovog tipa u Beogradu, koji će posetiocima čak 30 dana uveličavati ovaj najlepši i najromantičniji deo godine. Uz slogan “Magija je tu!”, Savski park Beograda na vodi postaće mesto iz čarobnih prazničnih filmova i bajki, gde će u autentičnom ambijentu posetioci moći da uživaju u omiljenoj muzici, ali i bogatoj gastronomskoj ponudi i drugim, nezaobilaznim zimskim aktivnostima kao što su klizanje i druženje sa Deda Mrazom.

Zimska bajka donosi nam najlepše boje, ukuse i mirise praznika, na način kakav do sada nismo imali prilike da iskusimo u našem gradu. Okupite porodicu i prijatelje, otkažite sve druge obaveze i spremite se da se prepustite zimskim čarolijama, jer Magija je tu!