Danas je 14. februar, a to je datum koji slavi ljubav i zaljubljene. Postoji više različitih legendi kako je nastao ovaj praznik. Za nas ni jedna od njih nije posebno važna. Nama se  jednostavno dopada da slavimo ljubav, koja je ujedno i najvažniji sastojak BeoBaleta.

Potpuno slučajno napravili smo foto editorijal koji slavi ljubav! Srca su bez ikakvog scenarija završila na ovim fotografijama. Mada, to i nije tako čudno. U BeoBaletu svakog dana se toliko puta izgovori volim te, nedostaješ mi, obožavam vas… Mi smo videli i doživeli zaista puno različitih ljubavi.

Danas želimo da podelimo ove fotografije sa vama, na kojima se jasno vidi da se svakog dana zaljubljujemo jedni u druge sve više i više!

Širite ljubav, da naš svet postane još lepši i bolji. Recite dragim ljudima koliko vam znače, grlite svoje bližnje i ljubite svoju decu. Mi znamo da je ustanovljeno da su 4 zagrljaja neophodna za puko preživljavanje, a za lepo raspoloženje potrebno je najmanje 8 zagrljaja dnevno. Mi preporučujemo minimum 10 zagrljaja i još toliko poljubaca. Naše devojčice izmislile su “grupni zagrljaj” i to je najlepši zagrljaj na svetu – pun ljubavi!

Srećan vam dan ljubavi! <3