Ovo je koncert koji smo dugo čekali!

The-Bestbeat-tribute-bandBeoBalet vodi svoje balerine na koncert “Kako se slušaju Bitlsi” u subotu, 25. januara od 11:00 časova na Kolarcu. Natupa grupa The Bestbeat (tribute band The Beatlesa), voditelj je Miloš Milovanović, a koncert se organizuje u okviru ciklusa “Mala škola bontona – Kako se slušaju Bitlsi” koji organizuje Centar za muziku Kolarčeve zadužbine.

Beogradski sastav The Bestbeat oformljen 2005. godine uvršten je među 30 najboljih tribute bendova čuvenih liverpulskih Buba.

Nastupajući po velikim evropskim festivalima i manifestacijama, klubovima i gradskim trgovima, ovaj beogradski kvartet poslednjih godina uvrstio se u najbolje kontinentalne atrakcije koja svojim izvođenjem i scenskim nastupom verno dočarava duh fenomena grupe The Beatles.

The-Bestbeat-promo-photo-1-1024x468The Bestbeat čine: Vladimir Banovčanin kao Džon Lenon, Damjan Dašić kao Pol Makartni, Marko Ćalić kao Džordž Harison i Vitomir Milićević kao Ringo Star.

Voditelj koncerta programa je Miloš Milovanović koji je po obrazovanju muzičar, a po zanimanju televizijski voditelj i deci poznato lice.

On na vrlo specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program. Uz njega, mališani saznaju istoriju Kolarčeve zadužbine, nauče kada se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im prenese neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima pravi opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.

IZVOR: http://headliner.rs