Disney NightMuzički spektakl na otvorenom održaće se u ponedeljak, 6. avgusta u 19.00 časova na trgu novobeogradskog kompleksa WEST65

Kvartet Nemanje Nikolića nastupiće kao treći po redu koncert u okviru BeoBalet ciklusa Klasika za decu. Publika će imati priliku da čuje najpopularnije numere iz Diznijevih crtanih filmova. Ulaz na koncert je slobodan

Dizni je muzika koja nas sve spaja!

Happily-Ever-After-Fireworks-Show-2

Na predstojećem koncertu “Disney Night” deca će uživati u poznatim melodijama, a odrasli će imati svojevrsno putovanje u svoje detnjistvo.

Dizni je diapazon žanrovski bogate muzike i to je najlepši i najkreativniji način da se deca upoznaju sa klasičnom i simfonijskom muzikom, ali isto tako i sa fantastičnim džezom, svingom i bluzom.

Poznati kvartet osnovao je mladi talentovani pijanista Nemanja Nikolić, a pored njega sastav čine Ivan Simeunović maestro za violinom, Uroš Danilović za udaraljkama i Sanja Ugrčić moćni vokal.

1-32 copyDođite da zajedno plešemo i pevamo legendarne melodije iz popularnih Dizni crtanih filmova kao što su Mala sirena, Pepeljuga, Zlatokosa, Mulan, Lepotica i Zver i mnoge druge. Biće to koncert pod zvezdama za pamćenje pun iznenađenja!

Caffe Hashtag organizovao je slatku akciju tokom koncerta “Disney night”, publika će mati priliku da uživa u limunadi ili kafi za poneti po akcijskoj ceni u iznosu od 100,00 dinara.