BeoBalet koncert Dizni za decuBeoBalet po drugi put organizuje muzički spektakl na otvorenom, koncert pod nazivom “Disny Night II“, na kome će Kvartet Nemanje Nikolića izvoditi najpopularnijie numera iz Diznijevih crtanih filmova. Koncert će se održati u nedelju, 1. septembra, na trgu novobeogradskog kompleksa WEST 65. Vreme početka čarolije zakazano je za 18.30 časova.

“Disny night II” je prilika da se svi dobro zabave pred početak nove školske godine, da uz odličan koncertni program i kreativne radionice udju u nove školske avanture i izazove puni radosti i entuzijazma. Posetioce očekuju i posebni pokloni i vaučeri za decu. Dođite da zajedno obeležimo kraj letnjeg rasusta i proslavimo početak nove školske godine u najboljem raspoloženju uz Diznijevu čaroliju!

Specijalni gosti koncerta “Disny night II” su učenici BeoBalet škole koji će ovom prilikom izvesti 3 numere sa svojim horom, a najstarije balerine odigraće poznate baletske varijacije. Na koncertu će nastupati i talentovani gitaristi Kreativnog Kursa Gitare.

Dizni je muzika koja nas spaja. Deca će uživati u poznatim melodijama, a odrasli će imati putovanje u svoje detnjistvo.

1280_aladdin25_abu_disneyDizni je diapazon žanrovski bogate muzike i to je najlepši i najkreativniji način da se deca upoznaju sa klasičnom i simfonijskom muzikom, ali isto tako i sa fantastičnim džezom, svingom i bluzom.

Dobro poznat kvartet osnovao je mladi talentovani pijanista Nemanja Nikolić, a pored njega sastav čine Ivan Simeunović maestro za violinom, Uroš Danilović za udaraljkama i Sanja Ugrčić moćni vokal.

Dođite da zajedno plešemo i pevamo legendarne melodije iz popularnih Dizni crtanih filmova kao što su Aladin, Uspavana lepotica, Mala sirenaElza, Pepeljuga, ZlatokosaMulan, Lepotica i Zver i mnoge druge. Biće to koncert pod zvezdama za pamćenje pun iznenađenja!