Omiljeni luksuzni hotel Hyatt Regency Belgrade nova je lokacija BeoBaleta.

Nastojimo da deci i njihovim porodicam pružimo potpuni užitak. BeoBalet je odavno prevazišao koncept samo škole baleta. Mi nastojimo da gradimo kulturni, umtnički i podsticajni centar za decu ali i njihove roditelje.

Naša nova lokacija omogućiće nam da imamo najmodernije opremljenu salu za balet, a Kristal dvorana biće specijalna pozornica za nove učestale forme javnog nastupa naših učenika. U novom prostoru još bolje ćemo kombinovati naša 3 osnovna postulata rada – nastavu, aktivnosti i nastupe.

Takođe, luksuzan prostor hotela Hyatt biće mesto naših ciklusa koncerata, pozorišnih predstava, izložba, radionica, predavanja i tematskih događaja. Nastojimo da svojim programima omiljeni luksuzni hotel u Beogradu pretvorimo u svojevrsni kulturni centar Novog Beograda i nezaobilaznu lokaciju savremene porodice.

Osluškujemo potrebe naših klijenata i zbog toga pažljivo biramo partnere. Znamo da da moramo da obezbedimo parking, bezbedno i zdravo okruženje, ali otišli smo korak dalje kada smo počeli da razvijamo premijum koncept u okviru hotela gde roditelji mogu trenirati u teretani, bazenu ili posetitu spa zonu tokom časova.

Možete uživati i u čaju sa 5 zvezdica u kultnom prostoru Tea House ili restoranu Metropoliten u kome možete da uživate, da radite uz brz internet ili organizujete sastanak.

Dobro došli u BeoBalet sa 5 zvezdica!