Znate da je BeoBalet više od baleta! To je čaroban svet umetnosti, kulture i mašte koji je napravljen specijalno za našu decu, ali i za naše drage roditelje. Zato BeoBalet organizuje čaroban čas baleta na koji poziva u goste mame, tate, bake ili tete… To će biti poseban program na redovnom času baleta. Čarolija može da počne. <3

Ovaj baletski čas je posebno iskustvo za naše balerine i njihove goste! Ovo je jedinstvena prilika kada devojčice pokazuju nešto novo svojim roditeljima, one preuzimaju ulogu učitelja i tako dobijaju veliko samopouznanje, samopoštovanje i veliku stimulaciju za dalje napredovanje! <3 Sa druge strane, naši gosti se prvo istope od slatkoće, a onda počnu i ozbiljno da vežbaju! Zajedno prolazimo vežbe zagrevanja, zatim osnovne baletske korake i figure, a za kraj tu je i omiljeni deo – zajednička baletska improvizacija.

Često se roditelji pitaju šta to devojčice rade na času baleta. Nakon ovog zajedničkog iskustva obično svi dobiju sasvim novi uvid kakvi su to BeoBalet čarobni časovi. :)

Pustite mašti na volju! Na ovom času sve je dozvoljeno. Uživajte u pripremama, osmislite zajednički stajling, tutu suknje, posebne frizure, ponesite rekvizite… dodjite da napravimo uspomene za ceo život!