U susret novoj BeoBalet školskoj 2023/2024. godini organizujemo divan događaj u saradnji sa Ambasadom Meksika i hotelom Hyatt Regency Belgrade.

Raspevani BeoBalet hor nastupa u okviru programa Mexican Family Day koji će se održati u petak, 22. septembra od 18.30. u sklopu projekta Blok 21 koji organizuje hotel Hayatt.
Napominjemo da je program na otvorenom i da ga prati sjajna muzika, program i autentična hrana. Viva La Mexico!  🇲🇽 Posetioci će imati priliku da probaju tradicionalne ćurose sa prelivom od čokolade, meksički kukuruz sa sosaom od sira, meksičke kesadilje i mnoge druge poznate i autentične zalogaje. Probajte i uživate u autentičnoj meksičkoj hrani koju pripremaju glavni šef kuhinje hotela Hyatt Regency Beograd Milan Čotra i Džonatan Martinez Herera vrhunski kuvar iz Meksika.

Hyatt Regency Belgrade organizovao je manifestaciju “Dani Meksika”, i ovog petka program je posvećen porodicama i deci koja će imati priliku da: uživaju u našem horskim nastupu, Guitar Art gitaristima, tradicionalnom meksičkom plesu, pinjatama, a naučiće zanimljivosti o meksičkoj istoriji i kulturi. 

Da li ste znali da tradicija pinjata dolazi baš iz Meksika? Deca će naučiti tradicionalnu pesmu koja se izvorno pevala dok se razbija pinjata puna slatkiša.

Ako se po početku školska godina poznaje, onda će naša biti raspevana i razigrana!