Yoga za decu i roditelje_1Program Yoga za decu i roditelje počinje u BeoCentru na Novom Beogradu (kompleks West 65) od meseca marta. Časovi se organizuju svake subote od 11.00 časova. Program vodi Ana Jovanović osnivač Vedanta Yoga Centra u Beogradu.

Osetite benefite vežbanja sa svojom decom i provedite posebno zajedničko vreme. Prijavite se za promo čas: 064 1956921; 064 1379707 ili pute mejl adrese: beocentar.office@gmail.com.

Yoga za decu i roditelje_2Yoga na prvom mestu pomaže razvoju motorike, deca uče da osete i osveste svoje telo što automacki pomaže rast i razvoj celog organizma, poboljšava kordinaciju pokreta. Razvoj motoričkih sposobnosti bitno utiče na razvoj koncentracije i inteligencije. Yoga stimuliše rad endokrinog sistema što dovodi do prirodnog jačanja imuniteta. Vežbe disanja doprinose pročišćavanju nosa i disajnih puteva od viška sluzi. Yoga izuzetno dobro utiče na jačanje muskulature naročito u predelu ledja i stomaka i odlična je u periodu rasta i razvoja kičmenog stuba kod dece. Izbalansirani pokreti otklanjaju sve blokade i energija cirkuliše neometano.

Yoga za decu i roditelje je divna prilika da roditelji i deca vežbaju zajedno. Joga znači jedinstvo duha i tela. Vežbe su odlične za pravilan razvoj tela detateta, ali takođe jako korisne i za roditelje. Vežbanje joge bitno popravlja raspoloženja, postajemo veseli, zdravi, relaksirani.

Podeliti ovo iskustvo sa svojom decom može doneti trenutke velikog unutrašnjeg blaženstva i radosti. Vežbe su jednostavne i brzo se uče pa joga može postati korisna porodična navika koja spaja decu i roditelje na dubokom nivou bića.