“Prvi znak inteligencije nije znanje već mašta” Albert Ajnštajn

BeoCentar je savremeni umetnički centar za decu i tinejdžere koji objedinjuje BeoBalet, BeoMuziku, BeoArt i BeoLogos.

Prijavite se za promo radionice i upoznajte naše nove programe BeoArt i BeoMuziku koji počinju sa radom od 20. oktobra. Upis je u toku, a sve detaljnije informacije možete dobiti putem telefona 064 137 9707 ili putem mail adrese beocentar.office@gmail.com.

BeoCentarBeoCentar teži savremenoj i profesionalnoj edukaciji sa željom da podstakne i ohrabri različito umetničko stvaralaštvo kod dece i tinejdžera. Mi smo centar koji podstiče, usmerava i razvija individualnost i kreativnost dece.

Posebno smo ponosni na naš vrhunski tim profesora. Kako su naši programi pretežno umetnički – treba biti pažljiv. Jedno je biti fantastičan umetnik umetnik, a nešto sasvim drugo je biti dobar profesor i pedagog pre svega. Mi smo uspeli da pronadjemo profesore koji su i jedno i drugo. Mi garantujemo za ovaj kolektiv – za njihovu stručnost, entuzijazam i energiju i naravno LJUBAV!

BeoCentar nalazi se na dobro poznatoj adresi na Novom Beogradu – Omladinskih brigada 86g kompleks WEST 65, gde se svi naši programi održavaju. BeoCentar odobrava 20% popusta za drugog člana porodice, kao i za pohadjanje dva različita programa.

BeoArt

SUBOTA | 13.00 – 15.30

BABeoArt je centar za likovnu i primenjenu umetnost za decu od 5 do 15 godina. Časovi se održavaju svake subote u trajanju od dva i po sata, tokom kojih deca imaju predavanje, praktičan rad, kratku pauzu i voćnu užinu. Mesečna članarina iznosi 4.000 dinara.

Program BeoArt svojim originalnim pristupom ohrabruje decu da maksimalno razvijaju maštu i kreativnost, ali istovremeno program insistira na proučavanju istorije umetnosti, analiziranju različitih umetničkih ideja, značenja, uloge i funkcije umetnosti. Na interaktivan način podstičemo razumevanje umetnosti i razvoj kritičkog mišljenja. Približavamo deci istorijski i društveni koncept kao sredstvo za razumevanje različitih pojava i dogadjaja. Program navodi decu da stvaraju svoj praktičan umetnički rad, ali i na istraživanje i razmišljanje o umetnosti uopšte.

BeoMuzika

SUBOTA

I grupa | 17.00 – 18.00 | deca od 3 do 5 godina

II grupa  | 18.00 – 19.00 | deca od 6 do 8 godina

III grupa | 19.00 – 20.00 | deca od 9 do 10 godina

BeoMuzika_BeoMuzika je savremeni muzički centar namenjen deci od 3 do 10 godina. Časovi se održavaju svake subote u trajanju od sat vremena. Mesečna članarina iznosi 4.000 dinara.

Razvijamo muzički ukus, muzičku pismenost i muzičku inteligenciju! Kod nas deca pevaju, sviraju i aktivno učestvuju u kulturnom životu zajednice!
Program je koncipiran tako da prati uzrasno-razvojne karakteristike dece i prilagodjen je različitom uzrastu. Kroz naš program deca pevaju dečije i internacionalne pesme, vežbaju i izvode različite muzičke obrasce, sviraju udaračke instrumente, igraju didaktičke muzičke igre, a naši stariji polaznici imaju mogućnost da se upoznaju sa različitim instrumentima kao što je: gitara, klavir, flauta i violina, te da proučavaju epohe u istoriji muzike i da upoznaju bonton ponašanja na muzičkim manifestacijama.