Sezonu novogodišnjih koncerata otvaramo u nedelju, 4. decembra u 13.00 časova tradicionalnim horskim koncertom u najlepše okićenom hotelu u gradu – Hyatt Regency Belgrade.

Slogan ovogodišnjeg koncerta „It’s the Most Wonderful Time of the Year“ nosi naziv po pesmi A. Vilijamsa iz 1963, koja opisuje najlepše vreme u godini, kada provodimo sa porodicom i prijateljima, kada delimo ljubav i stvaramo uspomene za ceo život.

Hor koji broji nešto više od 100 talentovanih devojčica, izvešće najlepše novogodišnje pesme na srpskom i engleskom jeziku, a među njima su legendarni hitovi – It’s the Most Wonderful Time of the Year, Last Christmas, All I want for Christmas is you, Felis Navidad, Let It Snow, Santa Claus is coming to Town, Jingle Bells, Deda Mraze, Deda Mraze, Zvončići, Zima, Zima..

Pozivamo vas da nam se pridružite na koncertu i da zajedno sa nama igrate uz poznte ritmove,pevate najlepše novogodišnje pesme, šetate među više od 20 spektakularno ukrašenih jelki i uživate u slakim novogodišnjim delicijama hotela Hyatt.

Decembar je mesec čarolije, a vi je započnite sa nama!