IMG_5814Drugi BeoBalet letnji  kamp održaće se na Srebrnom jezeru u predivnom hotelu Danubia Park od 24. do 29. juna. Jedno od najlepših jezera u Srbiji jedinstveno je po mnogobrojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima. To je okruženje u kome ćemo sa uživanjem sprovesti nastavni plan i program našeg drugog Art kampa u prirodi za decu od 4 do 15 godina.

Srebrno jezero udaljeno je oko 100 kilometara od Beograda. Mi ga vidimo kao idealno mesto za dečji letnji kamp – > odmor, zabavu i učenje u predivnoj prirodi!

Srebrno jezero parkRešili smo da sa decom istražimo Srebrno jezero! Želimo da im obezbedimo najbolje uslove i da ih podstaknemo da sami donesu zaključke i pokrenu razmišaljenje o različitim stvarima koje ih okružuju. Mi smatramo da je Srebrno jezero idealno mesto za ovakvu vrstu praktične nastave pošto nam pruža mogućnost da na licu mesta lako obradjujemo različite teme iz oblasti kao što su: istorija, ekologija, geografija, biologija.. Srebrno jezero će biti naša najlepša učionica i u isto vreme učiteljica!

Danubia Park hotel na Srebrnom jezeru ima u svom sastavu veliko dečije igralište, restoran do koga se dolazi kratkom šetnjom, kao i sada već čuveni dvorac i brod, Aqua park (da, dobro ste pročitali :) ), šetačka staza, mini golf, ekološki park, livade, šume, obale… ). Misli da vam je jasno kako možemo svaki put da kreiramo potpuno novi program ekskurzije. Naše jezero ima dovoljno resursa da teme i programe ne ponavljamo (osim onogo što naša deca baš obožavaju).

golubac-01Pored standardnih dnevnih aktivnosti naši kampovi su poznati zato što osmišljavamo po jednu “specijalnu avanturu” za svaki dan. To podrazumeva da ste se dobro informisali o znamenitostima i lokacijama u blizini. Naš izbor za ovu godinu je svakako plovidba Dunavom, tvrdjava Golubački grad, Lepenski Vir, Kovin i Ekološki park. Ako neko sumnja da sve to možemo aktivno da ubacimo u plan puta od 6 dana, preporučujemo da pročita putopis od prošle godine ovde. <3

Svakog dana u prepodnevnim časovima deca će imati radionice iz predmeta kao što su: balet, muzika i gluma. Tokom kampa organizovali smo dolazak i nekih gostiju iznenadjenja, koji će raditi sjajne radionice sa decom. :)

Srebrno Jezero BeoBaletTokom popodnevnih sati na BeoBalet letnjem kampu organizovane su aktivnosti kao što su: eko radionice, mali izvidjači, joga u prirodi, potraga za blagom… Rešili smo da istražimo Srebrno jezero kao mali izvidjači! Zajedno ćemo naučiti da jezero ima nepravilan oblik luka i da probamo da izračunamo njegovu površinu, da razgovaramo o nadmorskoj visini i ekologiji uopšte, te da razgovaramo  zagadjenjima i reciklaži. Mi smo shavtili da nam se u prirodi javljaju nove velike ideje i inspiracije! :)

Veče na Art kampu je rezervisano za posebnu vrstu zabave! Mislimo da tada naša kreativnost dolazi do punog potencijala! Tokom večeri zajedno organizujemo ono u čemu smo najbolje – male umetničke programe. Već ih zamišljamo kako jedna vodi program, druga najavljuje, treća je žiri… Da li smo vam rekli da mi imamo genijalne devojčice sa kojima je sve moguće! :)

Prijavljivanje je otvoreno do 15. aprila. Sve dodatne informacije možete dobiti putem mejl adrese: office@beobalet.com, kao i putem telefona 064 1956921.