BeoBalet zurkaJesen je posebno godišnje doba. Ono po rečima Džima Bišopa “u džepu nosi mnogo više zlata nego bilo koje drugo godišnje doba”. Medjutim, jesen je i glavna asocijacija za početak nove školske godine. Zbog toga smo rešili da za male balerine napravimo žurku u čast jeseni i da zajedno proslavimo početak nove čarobne sezone BeoBaleta.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na “Jesenju BeoBalet žurku”, koja će se održati u subotu, 23. septembra od 12.00 do 14.00 časova u novom centru BeoBaleta koji se nalazi u Kući kulture na Dedinju u ulici Serdar Jola broj 11.

Organizovali edukativne radionice i igre, na kojima će se naša deca na najkreativniji način upoznati sa poznatim simbolima jeseni. Mi smo odavno znamo da se kroz igru najbolje uči. Želimo da im predočimo zašto jesen mnogi smatraju najlepšim godišnjim dobom i kako je jesen zapravo ogromna inspiracija umetnicima. Zajeno ćemo vežbati veštinu prepozavanja lepote, koja je uvek u oku posmatrača. Jesen nam nudi najbolje uslove za vežbanje ove važne lekcije o lepoti, nijansama i procesima.

Mislili smo i na naše roditelje! Oni će se detaljno upoznati sa ovogodišnjim planom i programom BeoBaleta, a nakon toga uživaće u zanimljivim igrama koje smo osmislili da rade zajedno sa svojom decom.

Mi se posebno radujemo ovom dogadjaju, jer ovo će biti prva prilika da našu decu i roditelje upoznamo sa posebnom kućom – Kućom kulture. Pronašli smo prostor u kome će naša deca učiti u drugačijem kulturnom okruženju i gde će usvajati prave kulturne vrednosti. To će biti njihov centar za mnoge buduće koncerte, radionice i predavanja.

Radujemo se početku jeseni i početku nove školske godine BeoBaleta!