Pozivamo Vas na Božićni trg – čarobno mesto dečije zabave u hotelu Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade trg u Bulevaru Vojvode Mišića 15.

Praznični ugođaj počinje od 11. decembra, a trajaće do 08. januara 2022. godine, a sve posetioce u okviru manifestacije očekuju drvene kućice sa bogatom ponudom zimskih specijaliteta i odlična zabava uz program za decu.

Novogodišnji program za decu organizujemo mi i garantujemo najbolju zabavu u gradu! Vidimo se svake subote od 12.00 do 14.00. Programi za decu su besplatni ali je neophodna prethodna rezervacija mesta putem mejla office@beobalet.com, jer su mesta na radionicama brojem ograničena. Dodatne informacije o dečijem programu možete dobbiti putem telefona 064 1956921. 

11. decembar I Piazza Radisson I Prvi novogodišnji maskenbal “Deda Mrazovo kraljevstvo” i jazz koncert na Božičnom trgu

  • Maskenbal za decu
  • Jazz koncert

Mala istorija Deda Mraza i njegovo novo kraljevstvo sa patuljcima, vilenjacima, mrazicama. Glumac nas vodi kroz nastanak kulta Deda Mraza i Nove Godine u okviru zabavnog programa i kviza, dok vodi defile i predstavljanje maski. Dok specijalni žiri bira najkretivnije maske, Gipsy Jazz trio održaće novogodišnji koncert za mame i tate na Božićnom trgu.

 18. decembar I Piazza Radisson I Novogodišnji koncert BeoBalet hor

Specijalno za ovu priliku BeoBalet hor, koji broji preko 100 članova, pripremio je najlepše novogodišnje pesme kao što su: Deda Mraze, Deda Mraze, Zvončići, Let it snow, Zima, Zima, Santa Claus is coming to town.. Dođite da zajedno pevamo i plešemo na najlepšem prazničnom trgu.

 25. decembar I Piazza Radisson I Potraga za novogodišnjim blagom

Pomozite Deda Mrazu! Dođite da pronađete tajno pismo i novogodišnje blago. Deca će dobiti posebu tajnu mapu Radisson tga, moraće da reše 10 specijalnih zadataka kako bi došli do davno izgubljenog blaga. Svako dete čekaju vredne i slatke nagrade!

8. januar I Piazza Radisson I Najslađa novogodišnja radionica u gradu

Zajedno počemo Marshmellow, pravimo čokoladne delikatese, pravimo čokoladne ražnjiće i imamo specijalni čokoladni i šljokičavi facepainting.