BeoBalet dete
BeoBalet organizuje novi upis za decu!

Pridružite se najčarobnijoj baletskoj školi za decu! U toku je upis za devojčice uzrasta od 3 do 15 godina. Budućim balerinama možete zakazati testiranje i promo časa, kako bi se devojčice i roditelji detaljno upoznali sa našim nastavnim planom i programom, koncepcijom časova i pedagozima. Ukoliko se devojčice zaljube u naš čaroban baletski svet, mi ćemo biti ponosni da one postanu deo naše škole. Sve detaljnije informacije o upisu i programu možete dobiti putem telefona: 064 1956921, kao i putem mail adrese: office@beobalet.com

BeoBalet novi upisBeoBalet održava časove baleta za decu dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena u savremeno opremljenom centru smeštenom u kompleksu West 65 na Novom Beogradu. Svake subote organizuju se specijalne radionice gimnastike, muzike, glume, hora i joge koje upotpunjuju specifičan program BeoBaleta. Svakog dana organizujemo konsultacije i testiranje za naše nove članove. Potrebno je samo da zakažete svoj termin.

BeoBalet prima nove devočiceDragi roditelji, većina naših devojčica samo sada ima privilegiju i mogućnost da savlada baletske korake, obuče svoje prve prave baletske kostime i stane na scenu kao mali scenski umetnik koji izražava svoje dečje osećaje.

Sada može da bude deo čarobnog baletskog sveta. To je trenutak kada one otkrivaju i razvijaju nove dimenzije svoje fizičke, emocionalne i psihičke ličnosti. U sadašnjosti nije važno da li će vaša devojčica u budućnosti biti profesionalna balerina. Važno je da će balet uvek ostati deo njihovog detinjstva i njihovog razvoja.

Odrastanje na umetničkoj sceni vašim devojčivama omogućava da najlepši način steknu samopouzdanje, individualnost, koncentraciju, samopoštovanje, kreativnost, disciplinu, komunikativnost i rad u grupi.

BeoBalet upis za decuNaše desetogodišnje iskustvo nam je pokazalo da roditelji imaju mnoge nedoumice i pitanja u vezi baleta. Pokušaćemo da vam damo krucijalne informacije u vezi benefita koje vaše devojčice imaju od pohađanja BeoBalet škole.

Benefiti baletskog obrazovanja:

Svi časovi su baleta su prilagođeni uzrastu balerina, pa su tako fizički intenzivni časovi i osmišljeni. Balet poboljšava mišićnu snagu, fleksibilnost i obim pokreta. Časovi takođe poboljšava koordinaciju, ravnotežu, ispravljaju loše držanje tela i osvešćuju fizičku samokontrolu. Takođe, vežbe koje uključuju skakanje mogu poboljšati izdržljivost i ukupno zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Balet poboljšava mentalno i emocionalno zdravlje dece. Časovi klasičnog baleta ulivaju osećaj ponosa i dostignuća, što može da poveća samopouzdanje deteta. Kako deca napreduju i prelaze u komplikovanije kombinacije pokreta, tako osećaju više samopouzdanja, što može preneti na druge oblasti života. Baletski nastupi oslobađaju decu od osećaja stidljivosti i smanjuju njihove strahove u vezi javnog nastupa.

Balet je kombinacija pokreta, muzike i određenog performansa. Upravo kroz ovu kombinaciju deca poboljšavaju njihovu percepciju i spoznaju koja uključuje – pažnju, pamćenje i učenje.To su veštine koje će vašim devojčicama koristiti u budućnosti u svim oblastima života.