“Prvi znak inteligencije nije znanje već mašta” Albert Ajnštajn

Škola slikanja za decu BeoArt i muzička škola za najmladje BeoMuzika  u prostorijama BeoCentra u kompleksu West 65 na Novom Beogradu.

BeoCentarPrijavite se za besplatne kosultacije i testiranje putem telefona 064 1956921 ili putem mejla beocentar.office@gmail.com.

BeoMuzika  | SUBOTOM – 13.30 |

BeoArt | SUBOTOM – 15.00 | 

BeoCentar teži savremenoj i profesionalnoj edukaciji sa željom da podstakne i ohrabri različito umetničko stvaralaštvo kod dece i tinejdžera. Mi smo centar koji podstiče, usmerava i razvija individualnost i kreativnost dece.

 

BeoMuzika

SUBOTA 13.30 – 14.30

BeoMuzika je savremeni muzički centar namenjen deci od 3 do 6 godina. Časovi se održavaju svake subote u trajanju od sat vremena. Mesečna članarina iznosi 4.000 dinara. BeoMuziku vodi profesorka Senka Rajšić

Razvijamo muzički ukus, muzičku pismenost i muzičku inteligenciju! Kod nas deca pevaju, sviraju i aktivno učestvuju u kulturnom životu zajednice!
Program je koncipiran tako da prati uzrasno-razvojne karakteristike dece i prilagodjen je različitom uzrastu. Kroz naš program deca pevaju dečije i internacionalne pesme, vežbaju i izvode različite muzičke obrasce, sviraju udaračke instrumente, igraju didaktičke muzičke igre, a naši stariji polaznici imaju mogućnost da se upoznaju sa različitim instrumentima kao što je: gitara, klavir, flauta i violina, te da proučavaju epohe u istoriji muzike i da upoznaju bonton ponašanja na muzičkim manifestacijama.

BeoArt

SUBOTA 15.00 – 17.00

BeoArt je centar za likovnu i primenjenu umetnost za decu od 7 do 15 godina. Časovi se održavaju svake subote u trajanju od dva i po sata, tokom kojih deca imaju predavanje, praktičan rad, kratku pauzu i voćnu užinu. Mesečna članarina iznosi 4.000 dinara. BeoArt vodi profesorka Tijana Petrović.

Program BeoArt svojim originalnim pristupom ohrabruje decu da maksimalno razvijaju maštu i kreativnost, ali istovremeno program insistira na proučavanju istorije umetnosti, analiziranju različitih umetničkih ideja, značenja, uloge i funkcije umetnosti. Na interaktivan način podstičemo razumevanje umetnosti i razvoj kritičkog mišljenja. Približavamo deci istorijski i društveni koncept kao sredstvo za razumevanje različitih pojava i dogadjaja. Program navodi decu da stvaraju svoj praktičan umetnički rad, ali i na istraživanje i razmišljanje o umetnosti uopšte.

Posebno smo ponosni na naš vrhunski tim profesora. Kako su naši programi pretežno umetnički – treba biti pažljiv. Jedno je biti fantastičan umetnik umetnik, a nešto sasvim drugo je biti dobar profesor i pedagog pre svega. Mi smo uspeli da pronadjemo profesore koji su i jedno i drugo. Mi garantujemo za ovaj kolektiv – za njihovu stručnost, entuzijazam i energiju i naravno LJUBAV!

BeoCentar nalazi se na dobro poznatoj adresi na Novom Beogradu – Omladinskih brigada 86g kompleks WEST 65, gde se svi naši programi održavaju. BeoCentar odobrava 20% popusta za drugog člana porodice, kao i za pohadjanje dva različita programa.