Baletski cas sa mamamaBeoBalet je davno osmislio jedan veoma poseban čas u godini – to je čas baleta sa mamama, bakama, tetama, sestrama… najdražim gostima naših balerina.

Tradicionalno, savkog januara naše balerine preuzimaju ulogu učitelja i sa ogromnim entuzijazmom i ljubavlju uče svoje najmilije baletske vežbe, pozicije i figure. To je jedna od retkih prilika kada one imaju ulogu učitelja, a ponosni gosti imaju mogućnost da uvide kako izgleda njihov čas, kog obima i itenziteta su vežbe, a najvažnije od svega imaju mogućnost da nauče neki baletski pokret i vide sebe na drugačiji način u našem čarobnom ogledalu. <3

 

BeoBalet veruje da se deca vaspitavaju primerom, tako da je ovaj čas idealna prilika da mame zajedno sa profesorima direktno prenesu deci ljubav i kulturu vežbanja i učestvovanja u grupnom radu.

Balet cas sa mamamaOvo je posebno iskustvo za mame i decu koje imaju priliku da po prvi put zajedno obuku tutu suknju i udju u svet baleta, igre i muzike! Najlepše se uči u društvu, a najlepćaj je kada je na nas ponosna naša mama.

Naše mame takodje obožavaju ovaj čas, on se strpljivo iščekuje iz sezone u sezonu.