Balet za devojciceBeoBalet je više od baleta!

To je škola gde svako dete nauči pravila IGRE za srećan život!

BeoBalet škola baleta, muzike i glume za decu od 3 do 15 godina, a nalazi se na Novom Beogradu u sklopu stambeno – poslovnog kompleksa WEST 65.

BeoBalet ima tradiciju dugu preko 10 godina. Danas možemo da kažemo da smo uspeli u svojoj prvobitnoj nameri, izgradili smo čaroban svet umetnosti, kulture i mašte specialno za našu decu.

Balet je IGRA, a ona je nezamenljiva u dečijem razvoju. Deca kroz BeoBalet autentičan program, kroz igru razvijaju motoriku i finu motoriku, kordinaciju, snagu, disciplinu, ali i komunikativnost, samopouzdanje, kreativnost, koncentraciju i pažnju.

Zašto BeoBalet?

MULTIDISCIPLINARNI PROGRAM – BeoBalet jedini ima multidisciplinarni pristup, koji se odnosi na edukaciju u oblasti baleta, muzike, glume, joge i gimnastike. Program je koncipiran tako da prati uzrast dece. Naše grupe su formirane prema uzrastu, sposobnosti i predznanju dece, dok su nastavni silabusi podeljeni na početne i napredne.

  • Predškolsi baby – 3 i 4 godine
  • Predškolski mini – 5 i 6 godina
  • Osnovni – 7 i 8 godina
  • Napredni I – 9 i 10 godina
  • Napredni II i III – od 11 do 15 godina

POSVEĆENI NASTAVNICI – Naš tim čine ljudi koji pre svega vole decu i obožavaju rad sa decom. Pored toga naši profesori su istaknuti umetnici i profesionalci, koji su u dosadašnjim karijerama postigli visoke rezultate i uspehe. BeoBalet tim u saradnji sa stručnjacima, iz obalsti pedijatrije, psihologije, pedagogije i t.d., zajedno stvaraju novi obrazovni model za potrebe savremenog deteta.

PERSONALIZOVAN PRISTUP SVAKOM DETETU – Svako dete je dete za sebe, sa različitim interesima, sklonostima i mogućnostima. Naš zadatak je da prepoznamo potrebe svakog našeg deteta i da napravimo program gde će ono uspešno da se razvija i raste. Nastojimo da svakom detetu pojedinačno damo ono što mu je najpotrebnije u datom momentu, a potrebe se menjaju kako se ono razvija.

SAVRMENE PROSTORIJE – BeoBalet škola je smešten u okviru savremenog naselja West 65 na Novom Beogradu. Prostorije su nove, beskrajno čiste, moderno opremljene za rad, ali istovremeno neguju toplu i inspirativnu atmosferu. Roditelji imaju mogićnost slobodnog parkinga i izbor nekog od mnogih kafića i restorana u samom kompleksu.

EKO ZELENA ŠKOLICA – Deca se najbolje vaspitavaju primerom, zbog toga je BeoBalet 100% eko zelena školica. Zajedno izbacujemo plastiku i učimo da recikliramo. Stvaramo zdrave navike i učimo o pravilnoj ishrani i fizičkoj kulturi.

LJUBAV – Naš princip je da prvo radimo na ljubavi, poštovanju i razumevanju, pa zatim na fizičkom razvoju i korekciji dece. Naš cilj je emotivno i fizički zdravo i pravilno izgrađeno dete koje je u budućnosti spremno za različite situacije i izazove života.

KULTURNE AKTIVNOSTI – BeoBalet svake godine organizuje svoj kulturni kalendar u okviru koga deci predstavlja kulturno blago Beograda i Srbije. Organizujemo kulurne opsade Beograda, pa onda zajedno sa decom upoznajamo i obilazimo pozorišta, muzeje, izložbe, koncerte, biblioteke…