BeoBalet je pripremio najslađi program za Hyatt ČokoWEEN Vikend, koji Hyatt Regency Beograd po prvi put organizuje povodom meseca čokolade.

Najslađi vikend u godini održaće se 30. i 31. oktobra 2021. godine od 12h do 18h u glavnom lobiju hotela će se okupiti čokolaterije iz Srbije i okoline. Tokom vikenda posetioci će imati priliku da degustiraju proizvode devet čokolaterija.

BeoBalet je specijalno za ovu priliku pripremio „Baletsku bajku o njenom visočanstu kraljici čokolade“ u okviru koje će nastupiti talentovane balerine Nikolina Šinik kao solista, zatim Dunja Senić i Isidora Zečević, kao i preko 40 malih balerina BeoBaleta. Scenario potpisuje Jana Okilj, a celokupni autorski projekat, kao režiju i produkciju Ljubica Lazuć.

Ovog puta nismo mislili samo na balerine, za posetioce Hyatt ČokoWEEN Vikend, osmislili smo poseban čokoladni face painting. Da li možete da zamislite lice oslikano najfinijom crnom i belom čokoladom, posuto čokoladnim mrvicama, te karamel kapljicama.

Imaćete priliku da se upoznate sa najfinijim čokoladnim delicijama preko deset čokolaterija: PREMIER ČOKOLADA, SAN MARINA CHOCOLATE & PRALINES, CASACHOCK, AGUARA CHOCOLATE, ANIKA CHOCOLATES, HOME MADE COMPANY, UKUS LJUBAVI, DAMAR TARTUFI, LUTAK PASTRY.

Tema ovogodišnjeg događaja je Halloween i svi izlagači će imati elemente same teme uključene u svoju prezentaciju. Ulaz na događaj će biti besplatan i otvoren za sve posetioce.

Program radionica i nastupa za oba dana događaja:
12:00 POČETAK DOGAĐA
JA
13:00 BeoBalet – BALETSKA BAJKA O ČOKOLADI

14:00 HYATT ČOKOWEEN RADIONICA
14:30 PREMIER ČOKO KNJIGA
15:00 ČOKOLADNO ISCRTAVANJE LICA
18:00 KRAJ PROGRAMA