Novi Beograd je dobio novo čarobno mesto Nuts&Fruits, koja je odmah postala jedna od naših omiljenih radnji u gradu! Mi tu nabavljamo sveže smleveni puter od kikirikija i lešnika, koji je potpuno bez aditiva, konzervansa i šećera. Vrlo često se počastimo i karamelizovanim lešnicima ili bademima u maslinovom ulju sa ruzmarinom…šta ćemo kada ne možemo da odolimo! :)

Naša preporuka je da obavezno posetite ovo čarobno mesto gde se sve sprema sa puno, puno ljubavi. Mi samo ljubav dajemo našim balerinama! <3

Nuts&Fruits 6Ceo koncept Nuts&Fruits osmislila je Nataša Vuičić Buzurović koja godinama u nazad proučava zdrave recepte i deli svoja dobra iskustva sa svima nama. Sa otvaranjem ove preslatke radnje Beograd je po prvi put dobio mesto gde vam na licu mesta samelju puter od kikirikija ili lešnika. Ali tu iznenadjenjima nije kraj – u radnji možete pored standardnih ukusa da nabavite i prirodne putere u kombinaciji sa cimetom, čokoladom, vanilom… a najbolja stvar od svega je što pre kupovine možete da probate sve ukuse! :)

Nuts&Fruits je nešto potpuno novo na našim prostorima. To je čarobna radionica za preradu jezgrastog voća i zanatske putere. Možete ih posetiti na adresi Uroša Martinovića 3, u A bloku na Novom Beogradu.

Nuts&Fruits 2

Nuts&Fruits nudi i predivne domaće keksiće sa kikirikijem i čokoladom. Upravo njih će naša deca probati u okviru BeoBalet letnjeg bioskopa. Biće to jedno “slatko” veče! <3 Ali zdravo – jer ipak smo mi balerine! <3 <3 <3