BeoBalet ciklus koncerata za decu ponovo počinje nastupom popularnog kvarteta Mistic Cello, koji će se održati u nedelju 28. novembra u 13.00 u holu hotela Hyatt Regency. Ulaz na koncert je slobodan, uz prethodnu rezervaciju mesta putem mejl adrese office@beobalet.com.

BeoBalet organizuje koncerte najzanimljivijih klasičnih i drugih muzickih sastava kako bi sa decom razvijala tradiciju odlaska na koncerte, zatim usvajanja bontona kako se sluša koncert, a ujedno cilj ovog ciklusa jeste da se deca upoznaju sa što više različitih instrumenata, muzičkih satava, kao i stilova i epoha.

Specijalo za ovaj koncert Mistic Cello je pripremio koncertni program, koji će obuhvatiti dela najvećih kompozitora kao što su – Čajkovski, Bize, Mocart, Betoven, Šopen i drugi.

Četiri talentovane čelistkinje, Mima Vrbanić, Nevena Busarac, Marija Pudar i Sandra Grujić, osnovale su pre devet godina „Mistik cello“, jedinstven kvartet u Srbiji koji na potpuno nov način dočarava muziku. Kad zasviraju, scena se pretvara u magiju, jer svaki njihov nastup je svojevrstan performans, neverovatno poigravanje muzikom, modom, šminkom i frizurama, a repertoar šarolik, od klasike, preko roka, do evergina i etno-muzike.

Hyatt Sunday Lunch

Sjajna vest za porodice je da Hyatt Regency hotel vraća svoj tradicionalni Sunday Lunch – nedeljno popodne za hedoniste.

Svake nedelje od 13.00 do 17.00 časova imaćete priliku da se okupite sa porodicom i prijateljima u restoranu Metropolitan Grill i da uživate u najdelikatesnijim specijalitetima međunarodne i lokalne kuhinje. Ručak na bazi švedskog stola iznosi 3.900 RSD po osobi, a deca od 7 do 12 godina imaju 50% popusta.

BeoBalet će jednom mesečno organizovati posebne koncerte i radionice za vreme Hyatt Sunday Lunch-a, to će biti potpuno drugačije nedeljno popodne za celu porodicu.