Beobalet i Kreativni Kurs Gitare organizuju veliku žurku u Loznici! Vidimo se 1. septembra od 18.00 do 21.00 časa na platou ispred Vukovog Doma kulture u Loznici.

Biće to prilika da se svi dobro zabave pred početak nove školske godine, uz odličan koncertni program, kreativne radionice i interaktivnu animaciju dece. Dođite da zajedno obeležimo kraj letnjeg rasusta i proslavimo početak nove školske godine u najboljem raspoloženju!

Koncertni program

BeoBalet Loznica 2017 - 8318.30 – BeoBalet Loznica

Sekvence omiljenog bajkovitog klasičnog baleta za decu “Pepeljuga” izvešće pedivne balerine iz Loznice.

18.45 – Anja Živanov “Mini koncert – Čarobna balerina”

Najpoznatje baletske varijacije iz kultnih klasičnih baleta odigraće talentovana balerina Živanov. Ne proputite mali baletski spektakl velike balerine! Talentovana i uspešna balerina Andrijana Živanov završila je  srednju Baletsku školu “Dimitrije Parlić” u Pančevu. Andrijana je do sada osvojila brojne nagrade na školskim i republičkim takmičenjima. Ona je bila odličan i vredan djak, a sada je pred njom verujemo blistava baletska karijera!

19.00 – Kreativni Kurs Gitare Loznica

Specijalan nastup gitarista Kreativnog Kursa Gitare iz Loznice koji će svirati najveće rock & pop hitove, kao i kompozicije klasične muzike!

20.00 – Bojan Ivanovski J O B Y – koncert “Fingerstyle guitar”. 

Bojan Ivanovski je jedan od najsvestranijih gitarista koji je karijeru započeo kao klasičan gitarista, u Muzičkoj školi „Josip Slavenski” u Beogradu gde je u klasi prof. Nenada Kondića završio i srednju školu. Položio je prijemni ispit na „Royal College of Music“ u Londonu i na FMU u Beogradu. Diplomirao je na FMU u klasi prof. Vere Ogrizović a nastavio je specijalizaciju u Italiji na „Francisco Tarrega“ akademiji u klasi prof. Paola Pergorara.

U proteklih 10 godina profesionalno radi kao studijski muzičar gde sviranjem i proučavanjem različitih stilova na električnoj gitari dobija inspiraciju da napravi projekat “A Whole New World” gde na svojim nastupima spaja klasični, džez i rok stil sviranja gitare.

Bojan Ivanovski J O B Y predstaviće se publici u Loznici koncertom “Fingerstyle guitar”. Ovaj koncert pruža vrhunsku interpretaciju različitih stilova koje može da izvede samo svestran i veoma obrazovan gitarista. 

Kreativne radionice

18.00 – 21.00

Nauči svoj prvi akord na gitari

Posetioci mogu da se upoznaju sa Kreativnim Kursom Gitare i oprobaju sa klasičnom, akustičnom, bas ili električnom gitarom! Profesori gitare pokazaće početnicima prve akorde, a onim naprednim gitaristima pokazaće trikove na licu mesta.

BeoBalet Loznica 2017 - 02Prvi baletski koraci

Devojčice će naučiti svoje prve baletske korake, ali će otkriti i čaroban svet princeza i vila. Nastavnice BeoBaleta spremile su brojna iznenadjenja i igrice za decu. 

Interaktivna animacija

19.30 – 20.30

  • Trka sa knjigama
  • Lopta – upoznaj prijatelja
  • Back to School I Spy

Ne propustite priliku da posetite veliku žurku na platou ispred Vukovog Doma kulture u Loznici. Biće to prilika da se svi dobro zabave pred početak nove školske godine.

Događaj organizuju Turistička organizacija grada Loznice, Guitar Art Festival – Kreativni Kurs Gitare, Cafe Cyrano Loznica  i BeoCentar – BeoBalet.