Program BeoYoga praktikuje Vedanta jogu koja se bazira na tradicionalnom načinu vežbanja, snažan i dinamičan stil joge koji podstiče pročišćavanje tela kroz znojenje, učvršćuje i gradi mišiće, poboljšava celokupnu fizičku kondiciju. Asane se vezuju jedna na drugu uz sinhronizovano disanje. Poboljšava fleksibilnost, povećava snagu i podiže energiju.

Redovna joga rutina leči lenjost, apatiju, tromost i tupost. Oslobađa napetosti, anksioznosti i prekomerne mentalne aktivnosti. Različite funkcije kao što su telesna, emotivna i mentalna, bivaju međusobno povezane što donosi iskustvo centriranosti, vitalnosti, jasnoće i dubokog zadovoljstva. Telo biva nahranjeno kiseonikom i pročišćeno iznutra, a um smiren i uravnotežen.

Časove vodi Ana Jovanović, sertifikovani učitelj joge, profesor filozofije i osnivač Vedanta yoga centra. Ana se jogom bavi profesionalno već 20 godina. Veliko iskustvo u podučavanju i radu sa ljudima čini da su časovi bezbedni, stručni i laki za praćenje.

BeoYoga se održava dva puta nedeljno u prepodnevnom terminu od 10.00 časova: utorkom i petkom, u savremeno opremnjenoj Beo sali od 100m2 u Crowne Plaza hotelu na Novom Beogradu. Mesečna članarina iznosi 6.000 dinara.

Prijavite se za promo čas putem mejl adrese office@beobalet.com ili putem telefona: 064 1956921 i 064 1379707.

BeoYoga organizuje posebne pakete za kompanije koje svojim zaposlenima žele da organizuju vežbanje yoge.