BeoBalet organizuje žurku povodom početaka nove školske godine u Igraonici Cyrano u Loznici u nedelju, 3. septembra od 17.00 do 19.00 časova. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže, pošto će to ujedno biti prilika za upis, kao i promocija našeg ovogodišnjeg plana i programa.

BeoBalet je rešio da drugačije započne novu školsku godinu. Do sada smo uvek organizovali žurke za kraj školske godine, ali sada želimo da na poseban način proslavimo novu sezonu, da okupimo sve naše princeze i njihove drage roditelje i da puni entuzijazma uplovimo u nove avanture i izazove!

Ova ideja je proizišla iz našeg dosadašnjeg iskustva, zato što svi naši prvi časovi u septembru ne mogu da budu samo školski/baletski. To je čas pun ljubavi, uzbudjenja i nežnosti. Tada prvi put vidimo naše devojčice nakon dvomesečnog raspusta, i mi tada posmatramo koliko su porasle i sazrele, a one nama prepričavaju svoje letnje dogodovštine i avanture. Zatim, zajedno se dogovaramo o temi za ovu školsku godinu (još uvek nećemo da vam otkrijemo koja je bajka u pitanju :)), pravimo planove i sanjamo veće snove. Tada postavljamo ciljeve za jedanu od naših omiljenih citata “DREAM BIG LITTLE GIRL”.

Postoji još jedna važna stavka zbog koje ove godine počinjemo novu školsku godinu žurkom, a to je da imamo dovoljno vremena za sve grupne zagrljaje! Ako vam termin “grupni zagrljaj” nije jasan, pitajte naše devojčice da vam pokažu. Još bolje, predlažemo vam da svaka porodica proba “grupni zagrljaj”. Obećavamo da je rezultat čaroban – pun ljubavi. <3

Jedva čekamo da vas vidimo – baš smo se uželeli!