Jedan od omiljenih BeoBalet praznika je Uskrs! Zato smo rešili da napravimo kreativnu radionicu za našu decu, koja će se održati u subotu, 31. marta u 11.30 u Kući kulture na adresi Serdar Jola 11.

Rešili smo da BeoBalet uskršnja radionica postane naša tradicija! Ove godine želimo da napravimo posebne uskršnje uspomene sa našom decom, jer želimo da budemo deo njihovog detnjstva kojeg će se sećati sa puno radosti. Rešili smo da našu tradiciju podelimo sa njima. Dobro poznata priča počinje tako da uskršnji zeka donosi poklone dobroj deci i skriva ih svuda po bašti. To je bila početna inspiracija za našu Beobalet uskršnju radionicu!

Devojčice će naravno iskazati svoje umetničke sklonosti, tako što će posebnim tehnikama ukrašavati uskršnja jaja, zatim  pravićeu grupama uskršnju dekoraciju, a na kraju od svih malih umetničkih dela napravićemo izložbu za roditelje.

Najzabavniji deo naše radionice jesete “Uskršnji lov na šarena jaja” kada će balerine u timovima tražiti po našem prelepom dvorištu skrivena jaja, slatkiše i zeke. Jedva čekamo da vidimo te male osmehe pune uzbuđenja i radosti!

Spremite se za iznenađenja, uskršnje čarolije i sjajan provod na vašem BeoBaletu!