BeoBalet organizuje novi upis za devojčice uzrasta od 3 do 15 godina. Budućim balerinama možete zakazati 3 besplatna promo časa kako bi se devojčice i roditelji detaljno upoznali sa našim nastavnim planom i programom, koncepcijom časova i pedagozima. Ukoliko se devojčice zaljube u naš čaroban baletski svet, mi ćemo biti ponosni da one postanu deo našeg tima. Sve detaljnije informacije o upisu i programu možete dobiti putem telefona:  064 1956921, kao i putem mail adrese: beobalet@gmail.com.

BeoBalet novi upis

BeoBalet organizuje upis u svoje 3 škole – Novi Beograd, Loznica i Kovin. Za detaljne informacije o organizaciji, nastavi i ceni molimo vas da pogledate stranicu sa lokacijama.

BeoBalet održava časove baleta dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena u adekvatno opremljenom baletskom studiju.  Svakog petka organizuje se posebna nastava gimnastike, te svakog drugog vikenda organizuju se specijalne radionice: hora, muzičke teorije, glume i joge, koje upotpunjuju specifičan program BeoBaleta.  Svakog dana organizujemo konsultacije i testiranje za naše nove članove. Potrebno je samo da zakažete svoj termin.

BeoBalet prima nove devočice

Dragi roditelji, većina naših devojčica samo sada ima privilegiju i mogućnost da savlada baletske korake, obuče svoje prve prave baletske kostime i stane na scenu kao mali scenski umetnik koji izražava svoje dečje osećaje. Sada može da bude deo čarobnog baletskog sveta. To je trenutak kada one otkrivaju i razvijaju nove dimenzije svoje fizičke, emocionalne i psihičke ličnosti. U sadašnjosti nije važno da li će vaša devojčica u budućnosti biti profesionalna balerina. Važno je da će balet uvek ostati deo njihovog detinjstva i njihovog razvoja. Odrastanje na umetničkoj sceni vašim devojčivama omogućava da najlepši način steknu samopouzdanje, individualnost, koncentraciju, samopoštovanje, kreativnost, disciplinu, komunikativnost i rad u grupi.