Ljubica-032Da li ste znali da je BeoBalet više od baleta? To je čarobni svet umetnosti, kulture i mašte koji je napravljen specijalno za decu od 3 do 15 godina.

BeoBalet od 9. oktobra počinje sa radom na dve nove lokacije u Beogradu – na Novom Beogradu i Dededinju. Imate priliku da vašu devojčicu upoznate sa ovom baletskom školom za decu, kao i mogućnost da se prijavite za promo časove putem telefona 064 1956921 ili putem mejl adrese office@beobalet.com.

Detinjstvo je roditelj čovekove ličnosti i to je citat na kome se godinama gradi BeoBalet, jer je za decu to najznačajniji period za intenzivan razvoj. Nastoje da detinjstvo njihovih devojčica bude zanimljivo, puno izazova, iskustva i saznanja u kome će razvijati veštine, potencijale, svoju ličnost i telo.


Program za decu

BeoBalet je osmislio svoj autentični program i metodiku rada. Program podsticajno deluje na sveukupan razvoj deteta. BeoBalet podrazumeva multidisciplinarni pristup, koji se odnosi na edukaciju u oblasti baleta, muzike, glume, joge i gimnastike. Program obuhvata: gimnastiku, klasični balet, stav i držanje tela, plesne korake i figure, sekvence modernog baleta, koreografije, improvizacije i radionice (hora, muzičke teorije, glume, joge i gimnastike). Program je koncipiran tako da prati uzrast dece. Grupe su formirane prema uzrastu, sposobnosti i predznanju dece, dok su nastavni silabusi podeljeni na početne i napredne.

Programi:

  • Baby BeoBalet– 3 i 4 godine
  • Mini BeoBalet– 5 i 6 godina
  • Osnovni BeoBalet – 7 i 8 godina
  • Napredni I BeoBalet– 9 i 10 godina
  • Napredni II i III BeoBalet– od 11 do 15 godina

Ljubica-023Program za mame i decu

BeoBalet je osmislio autentični program za mame i decu do 3 godine. Iskustvo nam je pokazalo da devojčice uzrasta do 3 godine imaju veliku želju da naprave prve baletske korake i da se upoznaju sa našim čarobnim svetom. Sa druge strane mi duboko verujemo da deca do 3 godine treba što više vremena da provode sa svojim roditeljima i da aktivnosti koje pohadjaju treba da budu prilagodjene njihovoj emotivnoj i fizičkoj inteligenciji. Zbog toga smo napravili baletski program za mame i decu, gde će zajedno usvajati prvo baletsko znanje. Program kroz igru razvija dečiju muzikalnost, ritam, motoriku i kordinaciju u prostoru.

BeoBalet veruje da se deca vaspitavaju primerom, tako da će ovo biti idealna prilika da mame zajedno sa profesorima direktno prenesu deci kulturu vežbanja i učestvovanja u grupnom radu.

Ovo je posebno iskustvo za mame i decu koje imaju priliku da po prvi put zajedno obuku tutu suknju i udju u svet baleta, igre i muzike! Najlepše se uči u društvu, a najsigurnije se osećamo kada je pored nas naša mama.