BeoBalet organizuje novi upis za devojčice uzrasta od 3 do 15 godina. Budućim balerinama možete zakazati 3 besplatna promo časa kako bi se devojčice i roditelji detaljno upoznali sa našim nastavnim planom i programom, koncepcijom časova i pedagozima. Ukoliko se devojčice zaljube u naš čaroban baletski svet, mi ćemo biti ponosni da one postanu deo našeg tima. Sve detaljnije informacije o upisu i programu možete dobiti putem telefona: 011 2662020 i 064 1956921, kao i putem mail adrese: beobalet@gmail.com.

BeoBalet novi upisBeoBalet je škola baleta za decu koja radi na dve lokacije – Novom Beogradu (West65 – Omladinskih brigada 86) i Dedinju (Serdar Jola 11). Časovi baleta održavaju se dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena, a  svakog petka organizuje se posebna nastava gimnastike, te svakog drugog vikenda organizuju se specijalne radionice: hora, muzičke teorije, glume i joge, koje upotpunjuju specifičan program BeoBaleta. Mesečna članarina iznosi 5000 dinara,  a upis je u toku, radnim danima od 16 do 22h u prostorijama BeoBaleta. Svakog dana organizujemo konsultacije i testiranje za naše nove članove. Potrebno je samo da zakažete svoj termin.

BeoBalet prima nove devočiceDragi roditelji, većina naših devojčica samo sada ima privilegiju i mogućnost da savlada baletske korake, obuče svoje prve prave baletske kostime i stane na scenu kao mali scenski umetnik koji izražava svoje dečje osećaje. Sada može da bude deo čarobnog baletskog sveta. To je trenutak kada one otkrivaju i razvijaju nove dimenzije svoje fizičke, emocionalne i psihičke ličnosti. U sadašnjosti nije važno da li će vaša devojčica u budućnosti biti profesionalna balerina. Važno je da će balet uvek ostati deo njihovog detinjstva i njihovog razvoja. Odrastanje na umetničkoj sceni vašim devojčivama omogućava da najlepši način steknu samopouzdanje, individualnost, koncentraciju, samopoštovanje, kreativnost, disciplinu, komunikativnost i rad u grupi.

BeoBalet upis za decuNaše desetogodišnje iskustvo nam je pokazalo da roditelji imaju mnoge nedoumice i pitanja u vezi baleta. Pokušaćemo da vam damo krucijalne informacije u vezi benefita koje vaše devojčice imaju od pohađanja časova baleta.

Benefiti baletskog obrazovanja:

Svi časovi su baleta su prilagođeni uzrastu balerina, pa su tako fizički intenzivni časovi i osmišljeni. Balet poboljšava mišićnu snagu, fleksibilnost i obim pokreta. Časovi takođe poboljšava koordinaciju, ravnotežu, ispravljaju loše držanje tela i osvešćuju fizičku samokontrolu. Takođe, vežbe koje uključuju skakanje mogu poboljšati izdržljivost i ukupno zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Balet poboljšava mentalno i emocionalno zdravlje dece. Časovi klasičnog baleta ulivaju osećaj ponosa i dostignuća, što može da poveća samopouzdanje deteta. Kako deca napreduju i prelaze u komplikovanije kombinacije pokreta, tako osećaju više samopouzdanja, što može preneti na druge oblasti života. Baletski nastupi oslobađaju decu od osećaja stidljivosti i smanjuju njihove strahove u vezi javnog nastupa.

Balet je kombinacija pokreta, muzike i određenog performansa. Upravo kroz ovu kombinaciju deca poboljšavaju njihovu percepciju i spoznaju koja uključuje – pažnju, pamćenje i učenje.To su veštine koje će vašim devojčicama koristiti u budućnosti u svim oblastima života.