Za većinu ljudi godina se završava u decembru, a nova počinje u januaru kada se donose novogodišnje odluke, pišu želje ili postavljaju novi ciljevi. Za nas je to potpuno drugačiji proces, naša godina se završava u junu, a novi početak je svakog septembra. Sada je naše vreme da rezimiramo proteklu godinu BeoBaleta, a koliko god da razmišljamo javlja nam se jedna rečenica iznova i iznova. Ona glasi: HVALA VAM! Beskrajno hvala svokoj našoj devojčici koja svoju čaroliju deli sa nama, hvala svim roditeljima na poverenju i saradnicima na posvećenom radu. Ovo je bila predivna godina za nas!

U naš svet došlo je mnogo novih devojčica, koje su svojom osobenošću i karakterom obogatile nas i našu školu. Svake godine sve nas je više i mi se beskrajno radujemo što imamo priliku da upoznamo i radimo sa toliko divnih malih bića. To nam je najveći stimulans da se  trudimo da iz godine u godinu budemo što bolji. To više nije samo naša želja, to je i velika odgovornost zbog svih onih devojčica koje su već godinama sa nama. One su tek posebna priča. <3

Svi koji su imali dodir sa BeoBaletom znaju da mi nismo samo baletska škola za decu. Trudimo se da organizujemo programe i aktivnosti koje će najbolje uticati na odrastanje i razvoj naše dece. Ove godine uneli smo dosta novina, a obećavamo vam da vas u “novoj” godini čekaju velika iznenađenja!

Hvala vam na predivnoj godini!

Vaš BeoBalet